неділю, 7 червня 2015 р.

Мама поспішає додому

«Мама поспішає додому» - інтерактивна електронна книга для дітей від Glowberry Books and PocketBook. Це інтерактивна версія урбаністичної історії для дітей “Мама поспішає додому” Світлани Дорошевої.

Оригінальна анімація живої дії на кожній сторінці, захоплюючий сюжет, барвисті ілюстрації і текст книги начитаний професійними дикторами українською, англійською та російською мовами робить читання живим процесом, який утримує увагу дитини протягом тривалого часу. Ця інтерактивна історія буде зробити приємним сюрпризом і чудовою розвагою для дітей у віці від 3 до 12 років. І не тільки для дітей!

«Мама поспішає додому» був створений в якості інтерактивного додатку для електронної книги для читання PocketBook 10'' з 10-дюймовим мультисенсорним дисплеєм. Крім того, книга може працювати на пристроях Android з платформою версії 2.1 і вище (додаток для Android можна завантажити Google Play.).


Також додаток є на iTunes для iPhone та iPad, підримувана версія iOS 4.0 або вище. Сумісний з пристороями iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation), and iPod touch (5th generation). This app is optimized for iPhone 5. (додаток можна завантажити App Store)




Немає коментарів:

Дописати коментар