неділю, 15 березня 2015 р.

Основний курс підготовки до пологів

Це спеціально розроблений тренінговий курс для майбутніх батьків. Він включає в себе підготовку до пологів, грудного вигодовування та догладу за новонародженим.

Кожне заняття тренінгу включає спілкування, теорію, практику, перегляд відеофільмів, релаксацію, творчі завдання, та спілкування зі соціалістами, якщо того потребує тема.


На наших заняттях ви можете зустрітись з:
  • акушером-гінекологом;
  • акушером вертикальних пологів;
  • перинатальним психологом;
  • неонатологом;
  • імунологом;
  • спеціалістом з узд;
  • педіатром.

Цей тренінговий курс відвідують як майбутні матусі, які збираються самостійно народжувати, так і подружні пари, які спільно готуються до батьківства.

В результаті ви отримуєте не тільки знання про пологи, а й практичні вміння правильного дихання, позицій, масажу в пологах. Ваш партнер набуде досвіду ефективної взаємодії при пологах і стане надійним помічником. Також не останнє місце займає здобуття практичних навичок взаємодії з медперсоналом та догляду за новонародженим, в тому числі дуже необхідних навичок грудного вигодовування.

До додаткових занять цього курсу входять заняття з арт-терапії (пісочна, боді-арт животиків), підготовка майбутніх бабусь з досвідченим педіатром.

Кожне заняття курсу цікаве та захоплююче настільки, що 3 години пролітають непомітно.

Ми намагаємося сформовувати кожну групу з майбутніх мам з одним і тим же терміном, тому досить часто дівчата та сімейні пари продовжують спілкування і після народження немовляти.

Заняття організовуються в зручний для вас час - є ранкові (денні) групи та вечірні.

Якщо у вас є багато питань чи побоювань, якщо позбавитись цього і зустріти пологи спокійно і впевнено, ми завжди раді вам допомогти в цьому.

Зателефонуйте, і вам дадуть відповідь на всі питання і навіть запишуть на курс. Тел.: +380 63 466 70 35

Курс веде перинатальний психолог, коуч-тренер Юлія Мельник.

Немає коментарів:

Дописати коментар